In de schoonheidssalon heb ik tal van schoonheidsbehandelingen. Deze zijn speciaal afgestemd op de wensen en behoefte van u en uw huid. U kunt terecht voor complete behandelingen, maar ook voor deelbehandelingen zoals bijv het epileren van uw wenkbrauwen.

Ik werk met KLAPP een merk dat zowel huidverzorgend als huidverbeterend is. Jong, oud, man, of vrouw de behandelingen worden vakkundig samengesteld en uitgevoerd.

 

Opfris behandeling

De opfrisbehandelingen is een heerlijke korte behandeling om de huid even lekker te reinigen en op te frissen.

Deze behandeling is ideaal als tussendoor behandeling of voor degene die maar beperkt in hun tijd zitten.

De behandeling bestaat uit: reiniging van de huid, peeling, masker en dag of nachtcrème.

€ 32,50 / 45 min

Reinigings behandeling

De reinigingsbehandeling is voor hen die het gezicht grondig willen laten reinigen.
Deze behandeling is ook voor de jongeren die (nog geen) PSC behandeling nodig hebben maar wel de onzuiverheden eruit gehaald willen hebben.

De behandeling bestaat uit: reiniging van de huid, peeling, stoomdamp, verwijderen van onzuiverheden, masker en dag of nachtcrème.

€ 39,50 / 60 min

Basisbehandeling

Deze basisbehandeling is een uur behandeling om alles weer “netjes” te maken.

De behandeling bestaat uit: reiniging van de huid, peeling, epileren of harsen van de wenkbrauwen, het harsen van de bovenlip en of kin, masker en dag of nachtcrème.

€ 39,50 / 60 min

Relaxbehandeling

Deze behandeling is een heerlijke verwen behandeling, zowel voor uw huid als voor uw innerlijk. Even anderhalf uur tijd voor jezelf… even ontspannen.

De behandeling bestaat uit: reiniging van de huid, peeling, wenkbrauwen epileren of harsen, bovenlip en of kin harsen, stoomdamp, verwijderen onzuiverheden, massage, masker en dag of nachtcrème.

€ 55,00 / 90 min

Voor de deelbehandelingen en de speciale behandelingen zie onze prijslijst.